საჭირო ინფორმაცია / Necessary information

როგორ ხდება მონაწილეების შერჩევა? / How are participants selected?


მონაწილეების შერჩევის 3 ძირითადი კრიტერიუმია, რითიც საორგანიზაციო ჯგუფი ხელმძღვანელობს:

  1. სტარტაპი (ბაზარზე ახალი გამოჩენილი ორგანიზაცია);
  2. სტრიტ ფუდის კონცეფცია;
  3. განსხვავებული კერძი.
There are 3 main criteria for selecting participants, by which the organizing group chooses:
  1. Startup (newly open restaurant);
  2. Street food concept;
  3. Unique dish.




ფასიანია თუ არა მონაწილეობა? / Is there a participation fee?


უფასოა It's free




დღეში რამდენ პორციას ყიდიან მონაწილეები? / How many portions are sold daily?


ჩატარებული ბაზრების გამოცდილებით და სტატისტიკით, საშუალოდ 100-დან 200 პორციამდე დღეში. აქტიური ობიექტები 200-დან 400-მდე. Based on previous market experience and statistics, an average of 100-200 servings per day. Active objects from 200 to 400.




როგორ ხდება ადგილების შერჩევა? / How are places selected?


ადგილებს განსაზღვრავს თავად საორგანიზაციო ჯგუფის ორი კრიტერიუმის მიხედვით: საკვების კატეგორია და მოთხოვნილი დენის სიმძლავრე. Places are assigned by the organizing group according to 2 criteria: food category and required power capacity.




კოვიდ რეგულაცია / Covid regulations


  • საორგანიზაციო ჯგუფის(მზარეული, მენეჯერი, დამხმარე და ა.შ.) მინიმუმ 20%-მა უნდა გაიკეთოს პსრ ან სწრაფი ტესტი / 20% of vendor’s organizing group(Cook, manager, assistant and etc.) must be tastet for Covid;
  • სამუშაოების შესრულებისას გამოიყენეთ ინდივიდუალური დაცვის საშუალებები: ნიღაბი, ხელთათმანი, საჭიროების შემთხვევაში - სახის დამცავი ფარი. სამუშაოს დაწყებისა და დამთავრებისას სადეზინფექციო საშუალებებით / Use personal protective equipment while working: mask, glove, if necessary - face shield; Disinfect the working area at the beginning and at the end of the work;
  • დაასუფთავეთ სამუშაო ადგილები და ის ხელსაწყოები, რომელსაც იყენებენ სამუშაო პროცესის მიმდინარეობისას / Clean workng space and all the equipment, which you use in a working process;
  • საფუძვლიანად დაიბანეთ ხელები წყლითა და საპნით. დაბანის შემდგომ ხელები კარგად გაიმშრალეთ. გამოიყენეთ სპირტის შემცველი ხელის საწმენდი საშუალებები იმ შემთხვევაში, თუ ვერ ახერხებენ ხელების დაბანას და გაშრობას / Wash your hands thoroughly with soap and water. Dry your hands well after washing. Use alcohol-based hand sanitizers if you are unable to wash and dry your hands;
  • დახველების და დაცემინების დროს მიიფარეთ სუფთა ერთჯერადი ხელსახოცი ან იდაყვი. გამოყენებული ერთჯერადი ხელსახოცი კი გადააგდეთ ურნაში/კონტეინერში / Cover your mouth and nose with a tissue or elbow when you cough or sneeze. Throw used tissues and plates in the trash;
  • მოერიდეთ ხელებით თვალებზე, ცხვირზე და პირზე შეხებას / Avoid touching eyes, nose and face with hands;
  • მუშაობის პერიოდში მჭიდროდ დაიმაგრეთ თმა, რათა მაქსიმალურად შეიზღუდოს თმისა და სახის შეხება / Tighten the hair during the work period to minimize contact with the hair and face;
  • მაქსიმალური დაცვისთვის ჯიხურზე დაგხვდებათ ორგიმინის დამცავი ფარი / For maximum protection you will find a protective shield on the booth.




რა ხდება ცუდი ამინდის პროგნოზის შემთხვევაში? What happens in case of a bad weather forecast?


პროგნოზიდან გამომდინარე, იმ შემთხვევაში, თუ ჩვენი გუნდი მიიღებს ბაზრის გადადების გადაწყვეტილებას, წინასწარ შეგატყობინებთ რეგისტრაციისას მითითებულ მეილზე. If our team decides to postpone the market due to the forecast, you will be notified about it by email.





ტექნიკური ინფორმაცია / Technical information

როგორ ხდება მონაწილეების შერჩევა? / How are participants selected?


მონაწილეების შერჩევის 3 ძირითადი კრიტერიუმია, რითიც საორგანიზაციო ჯგუფი ხელმძღვანელობს:

  1. სტარტაპი (ბაზარზე ახალი გამოჩენილი ორგანიზაცია);
  2. სტრიტ ფუდის კონცეფცია;
  3. განსხვავებული კერძი.
There are 3 main criteria for selecting participants, by which the organizing group chooses:
  1. Startup (newly open restaurant);
  2. Street food concept;
  3. Unique dish.




ფასიანია თუ არა მონაწილეობა? / Is there a participation fee?


უფასოა It's free




დღეში რამდენ პორციას ყიდიან მონაწილეები? / How many portions are sold daily?


ჩატარებული ბაზრების გამოცდილებით და სტატისტიკით, საშუალოდ 100-დან 200 პორციამდე დღეში. აქტიური ობიექტები 200-დან 400-მდე. Based on previous market experience and statistics, an average of 100-200 servings per day. Active objects from 200 to 400.




როგორ ხდება ადგილების შერჩევა? / How are places selected?


ადგილებს განსაზღვრავს თავად საორგანიზაციო ჯგუფის ორი კრიტერიუმის მიხედვით: საკვების კატეგორია და მოთხოვნილი დენის სიმძლავრე. Places are assigned by the organizing group according to 2 criteria: food category and required power capacity.




კოვიდ რეგულაცია / Covid regulations


  • საორგანიზაციო ჯგუფის(მზარეული, მენეჯერი, დამხმარე და ა.შ.) მინიმუმ 20%-მა უნდა გაიკეთოს პსრ ან სწრაფი ტესტი / 20% of vendor’s organizing group(Cook, manager, assistant and etc.) must be tastet for Covid;
  • სამუშაოების შესრულებისას გამოიყენეთ ინდივიდუალური დაცვის საშუალებები: ნიღაბი, ხელთათმანი, საჭიროების შემთხვევაში - სახის დამცავი ფარი. სამუშაოს დაწყებისა და დამთავრებისას სადეზინფექციო საშუალებებით / Use personal protective equipment while working: mask, glove, if necessary - face shield; Disinfect the working area at the beginning and at the end of the work;
  • დაასუფთავეთ სამუშაო ადგილები და ის ხელსაწყოები, რომელსაც იყენებენ სამუშაო პროცესის მიმდინარეობისას / Clean workng space and all the equipment, which you use in a working process;
  • საფუძვლიანად დაიბანეთ ხელები წყლითა და საპნით. დაბანის შემდგომ ხელები კარგად გაიმშრალეთ. გამოიყენეთ სპირტის შემცველი ხელის საწმენდი საშუალებები იმ შემთხვევაში, თუ ვერ ახერხებენ ხელების დაბანას და გაშრობას / Wash your hands thoroughly with soap and water. Dry your hands well after washing. Use alcohol-based hand sanitizers if you are unable to wash and dry your hands;
  • დახველების და დაცემინების დროს მიიფარეთ სუფთა ერთჯერადი ხელსახოცი ან იდაყვი. გამოყენებული ერთჯერადი ხელსახოცი კი გადააგდეთ ურნაში/კონტეინერში / Cover your mouth and nose with a tissue or elbow when you cough or sneeze. Throw used tissues and plates in the trash;
  • მოერიდეთ ხელებით თვალებზე, ცხვირზე და პირზე შეხებას / Avoid touching eyes, nose and face with hands;
  • მუშაობის პერიოდში მჭიდროდ დაიმაგრეთ თმა, რათა მაქსიმალურად შეიზღუდოს თმისა და სახის შეხება / Tighten the hair during the work period to minimize contact with the hair and face;
  • მაქსიმალური დაცვისთვის ჯიხურზე დაგხვდებათ ორგიმინის დამცავი ფარი / For maximum protection you will find a protective shield on the booth.




რა ხდება ცუდი ამინდის პროგნოზის შემთხვევაში? What happens in case of a bad weather forecast?


პროგნოზიდან გამომდინარე, იმ შემთხვევაში, თუ ჩვენი გუნდი მიიღებს ბაზრის გადადების გადაწყვეტილებას, წინასწარ შეგატყობინებთ რეგისტრაციისას მითითებულ მეილზე. If our team decides to postpone the market due to the forecast, you will be notified about it by email.





მზა პროდუქტი

პირადი ინფორმაცია

ბრენდის შესახებ

arrow&v

კომპანიის შესახებ

(კომპანიის არ არსებობის შემთხვევაში, ველები, რომლებას ვერ ავსებთ დატოვეთ ცარიელი)

arrow&v
arrow&v
arrow&v
ლოგოს სამუშაო ფაილი (PDF)

კერძი შესახებ

კერძის ფოტო

ტექნიკური ინფორმაცია

arrow&v

რეგისტრაცია გაირეთ  წარმატებით

შეცდომა! გადახედეთ წითლად მონიშნულ უჯრებს.